De Streek, Kinrooi

Het Pietershuis is gelegen in de nabijheid van de prachtige Lemmensmolen en biedt u directe toegang tot wandel- en fietspaden.

Het landelijke en charmante dorpje Kinrooi, gelegen aan de Maas, grenzend aan Nederland, is dé plaats om te genieten van prachtige wandelingen en fietstochten door de natuur. De mooiste plekjes van Limburg zijn hier te ontdekken!

Vanuit het Pietershuis kan u rechtstreeks aansluiten op het Limburgse Fietsroutenetwerk. Kinrooi behoort bij de meest gebruikte én mooiste fietspaden van de provincie. Dit fietsroutenetwerk is perfect aangesloten op het Nederlandse fietsroutenetwerk. Dat biedt u een unieke grensoverschrijdende fietservaring! 

De prachtige ligging van Kinrooi zorgt ervoor dat u tot rust kan komen tijdens prachtige wandelingen. Het RivierPark Maasvallei is een mooi stukje natuurgebied langs de oevers van deze stroom. Ook het GrensPark Kempen-Broek is een prachtig grensoverschrijdend natuurgebied in het noorden van onze gemeente. 

Vanuit het nabijgelegen Maasplein vertrekken er verschillende fiets- en wandelroutes die u langs onze prachtige streek gidsen. Daar kan u ook fietsen, e-bikes en zelfs Kinrooise e-cars (golfkarretjes) huren. Neem zeker een kijkje op www.toerismekinrooi.be om uw vakantieplannen vorm te geven.

Het veerpont in Ophoven brengt u vlekkeloos over de Maas van België naar Nederland om ook daar prachtige plekjes te ontdekken.

Extra:

Alle nodige toeristische informatie is beschikbaar in de vakantiewoning. U kan beschikken over regionale wandel- en fietskaarten met uitgestippelde routes.

Wenst u gebruik te maken van fietsverhuur, vraag dan gerust aan een van de eigenaars om dit voor u te reserveren of ga naar www.toerismekinrooi.be.

Een dagje shoppen of lekker eten? Ook dat kunnen we u bieden in Limburg. In de vakantiewoning vindt u tips voor een lekker hapje te gaan eten. Ook de places to be om een leuk dagje te gaan winkelen staan voor u opgelijst.